BITCOIN SYÖTTÄÄ KIINTEÄN 30 dollarin ALUEEN SIJOITTAJIEN TULOSTA PÄÄTTÖMÄTÖN

  • Bitcoinin hintatoiminta on rauhoittunut voimakkaan siirtymisen jälkeen, kun CFTC: n BitMEX-veloitus ja presidentti Trump saivat taudin leviävän ympäri maailmaa.
  • Salausvaluutta käy tällä hetkellä kauppaa tiukalla 30 dollarin alueella, mikä osoittaa, että sijoittajat ovat päättämättömiä.

BITCOIN TUOTTAA KIINTEÄN ALUEEN, KUN MARKKINAT OVAT PÄÄTTÖMÄTÖN

Kuten Bitcoin Evolution huippuanalyytikko totesi  johtava kryptovaluutta on käynyt kauppaa 30-50 dollarin alueella viime päivinä, kun sijoittajat ovat muuttuneet päättämättömiksi. Jotkut ajattelevat, että tämä hintatoiminta voi johtua uutisista, että Yhdysvaltain CFTC veloittaa BitMEX: ää, joka pakottaa sijoittajat sulkemaan asemansa johtavalla johdannaisalustalla.

MITÄ BTC: N SEURAAVA?

Bitcoinin futuurimarkkinoiden trendit viittaavat siihen, että sonnit saattavat pian ottaa johtoaseman.

Johdannaisten seuranta ByBt raportoi tällä hetkellä, että useimmat BTC-futuurimarkkinat painavat tällä hetkellä negatiivisia rahoituskoroja. Rahoitusaste on maksu, jonka mukaan pitkät positiot maksavat säännöllisesti lyhyitä positioita varmistaakseen, että tulevaisuuden hinta on lähellä kohde-etämarkkinoiden hintaa.

Negatiiviset rahoitusosuudet viittaavat siihen, että lyhyet omistajat ovat aggressiivisempia asemassaan kuin pitkät. Vaikka saattaa tuntua siltä, että tämä tarkoittaa, että Bitcoin voi jatkaa laskeutumistaan vallitsevan kysynnän vuoksi, tämä ei ole usein tapaus.

Bitcoin menestyy usein negatiivisen tai neutraalin rahoitusjakson jälkeen, kun shortsit ovat paineen alla, kun heidän on maksettava pitää paikkansa avoimina. Päinvastoin on totta: toisin sanoen, kun Bitcoin-futuurien rahoitusosuudet ovat erittäin positiiviset, kryptovaluutta toimii usein hyvin seuraavina päivinä.

Tämän asiayhteyden lisäämiseksi OKExin rahoitusosuus on tällä hetkellä 0,02% kahdeksalta tunnilta. Tämä ei ehkä kuulosta kovin paljon, mutta kun positioita käytetään vipuvaikutuksella ja kun yhdistymisjaksot venyvät moniin päiviin ja viikkoihin, tämä summautuu ja kannustaa lyhyitä haltijoita sulkemaan asemansa.

Pohjimmiltaan Bitcoin on myös tilanteessa, jossa sen tulisi jatkaa nousua joillakin analyytikoilla.

Johtava ketjun analyytikko Willy Woo kommentoi äskettäin BTC: n näkymiä BitMEX-uutisista huolimatta:

„Samaan aikaan ketjun perustekijät osoittavat, että uusia sijoittajia on tulossa enemmän kuin viimeisen jakson (joulukuu 2017) maniavaihe, ilman että se heijastuu hintaan. Tämä johtuu siitä, että johdannaisalustojen vapaat kaupankäyntipelit pitävät hintaa alhaalla. “

Woo ennusti Bitcoinin retracementin tarkasti elokuun lopussa.