Macrostrateeg Raoul Pal verhuist meer dan 50% van de portefeuille naar Bitcoin in Grote Weddenschap op de toekomst van Crypto.

Global Macro Investor oprichter en chief executive Raoul Pal zet groots in op de toekomst van digitale valuta.

Pal biedt een update van zijn portefeuille aan en verklaart dat meer dan de helft van zijn portefeuille nu exclusief aan BTC is gewijd.

Pal denkt er ook publiekelijk over na hoe ver hij moet gaan in zijn weddenschap dat Bitcoin Era een van de meest lucratieve activa van het komende decennium zal zijn.

„Is het mogelijk om onverantwoordelijk lang te krijgen of is onverantwoord lang het maximum? Vragen om een vriend… Bitcoin.“

De vooraanstaande belegger zegt dat zijn portefeuilletoewijzing een hoog risico is en niet iets wat iedereen zou moeten nastreven.

„We zijn ons allemaal 100% bewust van het neerwaartse risico in een 60 vol… dit is geen handel voor een overgrootmoeder.“

De Global Macro Investor executive zegt dat hij de mogelijkheid heeft geaccepteerd dat Bitcoin helemaal tot nul daalt.

Om zijn schijnbaar BTC-toewijzing verder te verduidelijken, legt Pal uit dat er een methode achter de waanzin schuilgaat.

„Ik wil gewoon duidelijk zijn, met betrekking tot het onverantwoordelijk lange bitcoin: ik gebruik geen hefboomwerking. Ik verwacht dat ik met een 50%-regeling te maken zal krijgen en, ik vind het prima. Ik kijk naar mijn allocatie versus liquide middelen en niet naar mijn huis etc. Ik heb geluk dat ik een inkomstenstroom heb, wat de sleutel is.“

In mei, zei Pal dat Bitcoin een van de beste technische opstellingen aller tijden lijkt binnen te gaan en op een lange termijn traject tot 1 miljoen dollar zou kunnen zitten.